Uitjes in Delft ®

Escape in the city is een leuk groepsuitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje in Delft


Groepsuitje Escape in the city

 

Een stadswandeling, een speurtocht, puzzels; Escape in the city heeft alles! Een leuk groepsuitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje. Escape in the city is voor iedereen.

Wat is Escape in the city?
De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb je de taak om alles op te lossen en de sleutel van Delft in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannende en actieve teambuildingactiviteit in de stad!


Hoe werkt Escape in the city?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Met vragen, goede communicatie, tactiek en samenwerking kom je steeds verder. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Wat je moeten weten over Escape in the city

Aantal deelnemers Min. 12 personen -kleinere groepen op aanvraag
Prijs € 35,00 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 18,15 incl. btw per boeking
Inclusief Professionele spelbegeleiding, gebruik materialen, 2 drankjes (fris, bier, huiswijn)
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone
Duur ca. 3 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Best, Breda, Bussum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, 's-Heerenberg, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Kampen, Koudekerke, Kudelstaart, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leidschendam, Lichtenvoorde, Maastricht, Middelburg, Noordwijk, Nijmegen, Oisterwijk, Oldenzaal, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Sneek, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Waalwijk, Wageningen, Werkendam, Winterswijk, Zandvoort, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

 


Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindelft.nl 

Boek dit uitje