Uitjes in Delft ®

Zoek je een goedkoop uitje in Delft? Boek Outdoor Escape voor € 16,50 p.p.

 

Uitjes in Holland - Outdoor Escape

 


Outdoor Escape is één van onze goedkope uitjes en zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.


Wat is Outdoor Escape?
Outdoor Escape is een speurtocht door het centrum van Delft, waarbij je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein aantal personen dan kan je de Outdoor Escape ook met één team spelen


Doel van speurtocht Outdoor Escape
Jullie startpunt is bekend, het eindpunt ook, maar lukt het jullie om het juiste spoor te vinden naar dit eindpunt?
Je ontvangt een fotokaart en een plattegrond van de stad. De plattegrond is verdeeld in vakken. In elk vak moet je de locatie zien te vinden die is afgebeeld op de fotokaart. Is dat gelukt dan maak je snel een groepsselfie om vervolgens door te kunnen naar het volgende vak. Is het vak niet juist dan hebben jullie pech en zal je moeten doorzoeken. Slaagt jouw team erin om alle vakjes af te dekken?

Hoe werkt de speurtocht?
Per e-mail ontvang je van te voren een plattegrondje van de stad, een fotokaart en een antwoordformulier. Het centrum is opgedeeld in vakken. In elk vak moet je op zoek naar een specifieke locatie die overeenkomt met een afbeelding op de fotokaart. Hebben jullie de locatie gevonden dan maak je een groepsselfie die je vervolgens via WhatsApp naar de spelleider stuurt. Al zoekend en speurend wandelen jullie langs leuke, verrassende en onverwachte plekjes van de stad. Welk team slaagt erin om alle vakjes af te dekken en als eerste de stad uit te komen?

Outdoor Escape is een speurtocht die makkelijk te onderbreken is door een pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over Outdoor Escape

Aantal deelnemers

Max. 6 personen per team

Prijs

€ 99,50 per team incl. btw
Reserveringskosten

Bij 1 team € 17,50 - Bij 2 of meer teams € 19,50

Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone
Duur Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
Waar Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Hoorn, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen, Zwolle


Meer info?
Bel 085-4019764 ons of mail info@uitjesindelft.nl 


Boek dit uitjeOok leuk om te doen

   
   
Groepsuitje WhatsApp Moordtocht WhatsApp Moordtocht
   

 

Super leuke activiteit, actief spel dat in een groot aantal steden te spelen is en dat zorgt voor een leuke rivaliteit tussen de teams.
Aanrader!
Jenny van Dijk


Allereerst bedankt voor het regelen. Telefonische begeleiding was goed en prettig. Het spel zit goed in elkaar. 
Omdat het regenachtig weer was hebben we het spelmateriaal in een plastic insteekmap aan de teams meegegeven. Wellicht een handige tip voor andere groepen.
Jeroen Voss, BunschotenWe wisten niet goed wat we van het spel konden verwachten, maar het was gewoon heel erg leuk! Erg gelachen en dus dik tevreden.
Selma Naher