Uitjes in Delft ®

Uitjes in Delft ®

 

 

Uitjes Voorjaarsvakantie

UITJES IN DELFT KERSTVAKANTIE
Ook zo'n zin in de kerstvakantie? Boek nu snel één van onze leuke uitjes in Delft v.a. 7,50 euro p.p. Leuk voor jong & oud!
Lees meer

 

Workshops

WORKSHOPS IN DELFT
Uitjes in Delft organiseert creatieve workshops, chocolade workshops en nog veel meer. Een workshop is een leuke activiteit waarbij je het geleerde direct in de praktijk brengt.
Lees meer

 

Goedkope uitjes

GOEDKOPE UITJES IN DELFT v.a. € 7,50 p.p.
Op zoek naar een uitje in Delft dat jouw familie- of vriendenweekend of bedrijfsuitje helemaal gaat maken? Dat kan nog best lastig kiezen zijn. Vooral als je te maken hebt met een budget. We hebben al groepsuitjes in Delft vanaf 7,50 euro p.p.  
Lees meer

 

Vrijgezellenfeest ideeën

VRIJGEZELLENFEESTJES IN DELFT
Vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen? Uitjes in Delft helpt jou bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Bekijk onze vrijgezellenfeest ideeën. Een gezellige dag op stap in Delft met vrienden met leuke activiteiten. 
Lees meer

 

Bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJES IN DELFT
Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren kan een hele klus zijn. Uitjes in Delft heeft een ruim aanbod bedrijfsuitjes overzichtelijk voor je op een rij gezet. Bekijk ons aanbod aan bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten.
Lees meer

 

Groepsuitjes

GROEPSUITJES IN DELFT
Ga je een groepsuitje in Delft organiseren? Laat je dan inspireren door de vele activiteiten die Uitjes in Delft kan bieden. Wat dacht je van een Koldertocht, Moordtocht, Walking Dinner of toch liever een Culinaire Route.
Lees meer

 

Arrangementen

DAGJE UIT IN DELFT
Op zoek naar een leuk dagprogramma inclusief eten en drinken? Bekijk ons aanbod in Delft. Hoe groter jullie gezelschap hoe gezelliger het wordt!
Lees meer

 

Familie uitje

FAMILIE UITJES IN DELFT
Een gezellige familiedag in Delft organiseren? Uitjes in Delft biedt leuke en gezellige uitjes. Afhankelijk van activiteiten is het familie uitje met eten te combineren.
Lees meer