Uitjes in Delft ®

Goedkoop dagje weg met Uitjes in Delft ®


Een goedkoop dagje weg tijdens familie- of vriendenweekend of bedrijfsuitje? En beperkt door een budget? Géén probleem! Uitjes in Delft biedt jou goedkope uitjes vanaf € 16,50 per persoon.

We hebben de voordeligste en populairste uitjes op een rij gezet. Zo heb jij een handig overzicht van alle leuke en betaalbare uitjes in Delft.

Heb je vragen over onze goedkope uitjes, neem contact met ons op!goedkoop dagje weg met moordtocht

Goedkoop uitje 'WhatsApp Moordtocht' in Delft
Hou je van raadsels en mysterie? Bij dit budget uitje ga je een moordzaak oplossen. Een spannende groepsactiviteit in het centrum van een stad. Lukt het jullie om de moord binnen de gestelde tijd op te lossen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

goedkoop dagje weg met speurtocht

Goedkoop uitje 'HELP, de directeur is ontvoerd (budget) in Delft
Een leuk en goedkoop uitje voor echte speurneuzen! Lukt het jullie om binnen 3 uur achter de schuilplaats van de ontvoerde directeur te komen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Goedkoop dagje weg met escape

Goedkoop uitje 'Outdoor Escape' in Delft
Voordelig uitje voor jong en oud. Outdoor Escape is net even anders dan de escape room. De start en finish zijn bekend, maar de weg er naar toe niet. Tijdens dit voordeeltje wordt je visuele vermogen op de proef gesteld.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Goedkoop dagje weg in een stad

Goedkoop uitje 'Levend Ganzenbord' in Delft
Een leuk en goedkoop uitjes is wel het Levend Ganzenbord. Speel in een van onze Nederlandse steden het Levend Ganzenbord. Als team ontvang je denk- en doe opdrachten. Weet je deze goed op te lossen dan kun je een stap vooruit.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

  

goedkoop dagje weg mollenstreek

Goedkoop uitje 'Mollenstreek' in Delft
Op zoek naar een goedkoop dagje weg met familie, vrienden of collega's? Speel Mollenstreek: een gezelschapsspel waarbij de onderste steen boven moet komen. Tijdens dit uitje ga je in één of meerdere teams op zoek naar de 'mol'. Lukt het jullie om de mol te ontmaskeren?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

voordelig uitje levend sudoku

Goedkoop uitje 'Levend Sudoku' in Delft
Vind locaties, beantwoord vragen en ontvang cijfers om de Sudoku op te lossen. Dit is een groepsactiviteit vol puzzelplezier Een leuk en voordelig uitje met een snufje cultuur.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

   

Moordspelen

Goedkoop uitje 'Moordspelen voor binnen'
Een voordelig uitje zijn de moordspelen voor binnen. Houden jullie voor raadsels, roddels en mysterie? Bekijk dan onze moordspelen. Elk team krijgt 4 onopgeloste moordzaken. Gewapend met je smartphone zoek je naar bewijzen, waarbij je uitzoekt: wie werd vermoord, waar en hoe
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

  

voordelig uitje met whatsapp

Goedkoop uitje 'WhatsApp Experience' in Delft
Eén van de goedkopere uitjes van Uitjes in Delft is de WhatsApp Experience. Tijdens dit uitje ga je speurend en puzzelend leuke en verrassende plekjes van een Nederlandse stad ontdekken. De WhatsApp Experience is geschikt voor jong en oud.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur