Uitjes in Delft ®

Boek goedkope uitjes bij Uitjes in Delft ®


Groepsuitje budget speurtocht


Help, de directeur is ontvoerd is één van de goedkope uitjes van Uitjes in Delft. Centraal staat het puzzelen en speuren. Een ideaal uitje voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.

Wat is HELP, de directeur is ontvoerd (budget)?
HELP, de directeur is ontvoerd (budget) is een speurtocht door het centrum van de stad waarbij je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein aantal personen dan kan je de speurtocht ook met één team spelen.

Doel van de speurtocht
Met behulp van het spelmateriaal en een plattegrond van de stad ga je op zoek naar specifieke locaties om de directeur te vinden. Elk goed antwoord levert een volgend aanwijzing op. Lukt het jullie om binnen 3 uur te achterhalen waar de directeur vastgehouden wordt?

Hoe werkt de speurtocht?
Per e-mail ontvang je van te voren een plattegrondje van de stad, een fotolijst en een antwoordformulier. Het centrum van Delft is opgedeeld in vakken. In een aantal vakken moet je op zoek naar een specifieke locatie. Hier maak je een groepsselfie die je vervolgens via WhatsApp naar de spelleider stuurt. Keurt de instructeur jullie selfie goed dan krijg je een volgende aanwijzing over de ontvoering. Lukt het jullie om de ontvoering binnen de tijd op te lossen?
Deze speurtocht vereist snelheid, slimheid en een flinke speurneus!

De speurtocht kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.

 

Wat je moet weten over HELP, de directeur is ontvoerd (budget)

 Aantal deelnemers  Max. 6 personen per team
 Prijs  € 99,50 per team incl. btw
 Reserveringskosten  Bij 1 team € 17,50 - Bij 2 of meer teams € 19,50
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar  Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,  Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Driebergen, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn,  Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam, Zeist  Zutphen  ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindelft.nl 

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Outdoor Escape
   

 
We vonden deze goedkope versie van Help, de directeur is ontvoerd! hartstikke leuk. Ik kreeg aan het einde van de middag positieve reacties van mijn team over de inhoud van het spel en de telefonische begeleiding. Kortom, een geslaagd uitje in Delft!
Erik Kluwer, NovaPharma
5 sterren