Uitjes in Delft ®

De Culinaire Puzzel Proeverij is een volledig uitje in Delft

 

Groepsuitje Culinaire Proeverij


Tijdens dit groepsuitjemaak je een culinaire toer door een stad. Een leuke stadswandeling voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjeof familie uitje.


Wat is een Culinaire Puzzel Proeverij?
Een Culinaire Puzzel Proeverij is een interactieve speurtochtin combinatie met een heerlijk 3-gangen diner op 2 verschillende locaties.
De Culinaire Puzzel Proeverij speel je met behulp van je eigen smartphone, waarbij je al puzzelend het centrum van de stad ontdekt.
Bovendien gaan jullie genieten van een uitgebreid 3-gangen diner in twee verschillende gezellige restaurants.

 

Hoe werkt de Culinaire Puzzel Proeverij?
Per mail ontvang je van te voren het spelmateriaal inclusief een heldere toelichting en spelcode.
Jullie verzamelen in het eerste restaurant voor het voorgerecht, waarna een ludieke verplaatsing volgt naar het volgende restaurant waar je van het hoofdgerecht en een lekker dessert kunt genieten.

De Culinaire Puzzel Proeverij  is een groepsuitjevol gezelligheid, culinaire verrassingen en spelopdrachten van deze tijd.


Wat je moet weten over de Culinaire Puzzel Proeverij

Aantal deelnemers Minimaal 6 personen
Prijs € 79,50 p.p. incl. btw - drankjes reken je in elk restaurant ter plekke af
Reserveringskosten 1 x € 19,50 euro incl. btw per boeking
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone
Duur 3,5 - 4 uur
Waar Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Alkmaar, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindelft.nl 

Boek dit uitje

 

Anderen bekeken ook Culinaire Route

We hebben voor een jubilaris een Culinaire Puzzel Proeverij bij jullie geboekt. We hebben genoten van een gezellige avond met leuke puzzelrondes en heerlijk eten. En  de jubilaris heeft het helemaal top naar haar zin gehad!
L. Bouwmeester, Cinq


Origineel uitje en de puzzelrondes tussen de gangen door waren leuk en  niet al te moeilijk of te zwaar, voor iedereen goed te doen. Leuke combi van puzzelen en eten en weer eens wat anders dan een walking dinner.
Bas van Gilst, Amersfoort