Uitjes in Delft ®

Een uitje met eten & drinken? Boek de culinaire route in Delft


Groepsuitje Culinaire RouteEen leuk uitje waarbij eten centraal staat, dat is onze Culinaire Route. Een leuke stadswandeling voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.

Wat is een Culinaire Route?
Je start in het eerste restaurant met een lekker voorgerecht. Daarna vervolg je je route naar een restaurant voor het hoofd- en nagerecht. Een smakelijke en gezellige Walking Dinner door het stadscentrum van Delft!


Wat je moet weten over de Culinaire Route

Aantal deelnemers Min. 4 personen
Prijs € 55,50 p.p. incl. btw - drankjes reken je in elk restaurant ter plekke af
Reserveringskosten 1 x € 19,50 incl. btw per boeking
Duur ca. 3 uur
Waar Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Alkmaar, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindelft.nl 

Boek dit uitje


Anderen bekeken ook de Culinaire Koldertocht

 

Erg leuke variant van een walking dinner. De restaurants die we aandeden waren gezellig en de bediening erg gastvrij. Kortom, een goed georganiseerde walking dinner!
J.W Hesseling, De Lier
5 sterren

We hebben een gezellige avond gehad. Het enige dat wij hadden verwacht dat er iemand van jullie aanwezig zou zijn, of ons zou begeleiden, maar dat staat nergens beschreven bij het uitje, dat was gewoon een aanname van ons.
De restaurants waren prima. Dank voor het organiseren!
Danyke de Wit, Den Bosch
4,5 Sterren


Geslaagde avond gehad met veel gezelligheid en lekker eten.
Mark Veer, Alkmaar
5 sterren