Uitjes in Delft ®

Maak een leuke stadswandeling door Delft met de KolderTEAMtocht

 

 

Bedrijfsuitje Koldertocht

 

Een stadswandeling door Delft als geen ander is onze KolderTEAMtocht. Een leuk teambuilding uitje, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Wat is de KolderTEAMtocht?
Bij deze variant van de Koldertocht (ludieke stadswandeling) gaat het niet zozeer om de historie en de bezienswaardigheden van de stad maar juist om het eigen team.

Hoe werkt de KolderTEAMtocht?
Op een grappige, ongedwongen en verrassende manier wordt het gezelschap door een professionele acteur/actrice meegenomen en krijgt men onderweg speelse/vrolijke opdrachten en oefeningen. De nadruk ligt op positiviteit en humor. We gaan niet diep en zwaar. Maar...andere perspectieven geven het team juist een tikkie meer verbeeldingskracht. En wat wil je nog meer als je je collega's, met humor als speelbal, op een heel andere manier leert meemaken! 
Kortom, na de KolderTEAMtocht kijk je met frisse ogen naar elkaar en naar de dagelijkse werkpraktijk. Een betere manier om de onderlinge band te versterken is er niet!


Wat je moet weten over de KolderTEAMtocht

Aantal deelnemers en prijs Basiskosten t/m 12 personen 325,00 euro incl. btw
Dit bedrag berekenen we ook bij groepen die bestaan uit minder dan 12 personen.
Extra deelnemers € 25,00 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 19,50 per boeking
Duur 1,5 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Volendam, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindelft.nl 

Boek dit uitje